Besøg den fysiske butik • Webshoppen er lukket • Vi ses på Jernbanegade 2 ~ Juelsminde

Rolleleg

Er der noget børn elsker, så er det at klæde sig ud og lege med udklædningstøj, hvor de kan efterligne deres yndlingsfigurer og -helte. Med udklædning til børn er der rig mulighed for stimulering af barnets fantasi, ligesom udklædning til børn også er med til at bidrage til udvikling af kreativitet og ikke mindst samspil børnene imellem.

Hos Eventyrlig Leg finder du et stort og varieret udvalg af udklædning til børn. Her kan du blandt andet gå på opdagelse i udklædningstøj til riddere og drager såvel som til læger og sygeplejersker, ligesom du også finder legesilker og ansigtsmaling til børn. Så leder du efter et fastelavnskostume til børn eller tilbehør til dit barns udklædningsfest, så finder du det her hos Eventyrlig Leg.

 

Fantasifuld leg med udklædning til børn

Elsker dit barn også at lege klæd-ud-leg, hvor hverdagstøjet udskiftes med farverige kostumer og udklædning til børn? Der findes ikke noget som udklædning til børn og fastelavnskostumer, som kan få børn til at leve sig helt ind i en leg og glemme alt om tid og sted. Når det kommer til udklædning til børn, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Udklædning til børn giver ikke kun mange timers sjov og underholdning, men udklædningslegen er også rigtig god til at sætte gang i barnets fantasi og kreativitet, for der er ingen grænser for, hvad legen kan byde på. Udklædning til børn er derfor både sjovt og udviklende, og dit barn vil helt sikkert elske at kunne klæde sig ud præcis som den figur eller person, som dit barn er fascineret af.

Drage, riddere eller hverdagens helte såsom læger og sygeplejersker. Mulighederne er mange med vores udvalg af udklædning til børn, og her finder du både udklædningstøj til hverdagens klæd-ud- og rollespilslege, ligesom du også kan finde inspiration til årets fastelavnstøj. Hos Eventyrlig Leg kan du gå på opdagelse i skønne fastelavnskostumer til både drenge og piger. Tag dit barn med på råd, når fastelavnstøjet skal findes, eller overrask dit barn med et nyt sæt udklædningstøj til samlingen – det er helt op til dig.

 

Læger og sygeplejerske

Hos Eventyrlig Leg har vi et skønt udvalg af autentiske uniformer til  sygeplejersken eller lægen.

Så hvis dukken eller bamsen akut har behov for hjælp, så er det altid godt at have en rigtig sygeplejerske eller læge i nærheden. Og med lægekufferten fra fx Glückskäfers, er der alt hvad den lille sygeplejerske eller læge har behov for, at kunne hjælpe sin bedste ven. 

Find udklædning til børn her

Hos Eventyrlig Leg finder du alt i udklædning til børn fra kendte brands som Fantashion, Fabelab og Glückskäfer. Uanset om du leder efter ansigtsmaling til børn, legesilker eller et fastelavnskostume til børn, kan du være sikker på produkter af højeste kvalitet. Ligeledes er der hos Eventyrlig Leg udelukkende tale om bæredygtigt legetøj og udklædningstøj, der sikrer børnene en sund og ikke mindst en sjov og magisk leg.

I vores udvalg af udklædning til børn finder du noget til ethvert behov og enhver leg, hvorfor du helt sikkert kan finde netop det udklædningstøj eller fastelavnstøj, som passer til dit barn. Vores udklædning til børn kan nemt bruges igen og igen, så tag et kig her på siden og se, om ikke vi har det udklædningstøj, ansigtsmaling eller tilbehør til udklædning til børn, som fuldender dit barns klæd-ud-leg. Vi står også klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige, så tøv endelig ikke med at tage os med på råd, hvis fastelavnstøjet skal findes, eller du leder efter udklædning til børn.