• Virksomheden er lukket •

Historien om Eventyrlig Leg

Eventyrlig Leg udspringer af lysten til at give børn muligheden for at være kreatøren af deres egne eventyr, hvor alt kan lade sig gøre, og hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Eventyrlig Leg er dermed mødet mellem to universer: fantasiens og den virkelige.

Gennem bæredygtig kvalitetslegetøj gør vi børnene til kreatøren af deres egen fantasifulde verden fyldt med spændende lege og udfordringer.


Legetøj med værdi

Kvalitetslegetøj med værdi

Hos Eventyrlig Leg tror vi på, at kvalitet og bæredygtighed er vejen frem. Alt for meget legetøj bliver købt for efterfølgende at blive smidt ud på grund af den dårlige kvalitet. Ved at have kvalitet og bæredytighed som pejlemærker for vores produkter, gør vi oprør mod “​Køb-og-smid-ud”​ kulturen. Vores legetøj er i højeste kvalitet, fordi vi ønsker, at det skal have værdi for børnene i mange år!

Legetøj til generationer

Vores legetøj er i højeste kvalitet, fordi det skal kunne skabe værdi for mere end et barn. Den gode kvalitet sikrer, at du har et solidt stykke legetøj der er skabt til at gå generationer.

Bæredygtighed i mere end ét aspekt

Legetøj til generationer er afhængigt af, at det er bæredygtigt i mere end ét aspekt.
Hvis vores børn skal have en god fremtid, hvor de kan dyrke leg og fantasi, så skal vi passe på hinanden og vores planet. Det gør Eventyrlig Leg ved at stille krav til os selv, vores leverandører og producenter.

Bæredygtig leverandører & producenter

Vi samarbejder kun med leverandører og producenter, der har den samme bæredygtige vision, som vi har.
Alle vores leverandører og producenter har derfor en ambitiøs målsætning for, hvordan de arbejder og producerer bæredygtigt og moralsk forsvarligt.
Det betyder, at vi sammen arbejder for at sikre gode forhold for både arbejdere og miljøet. Du kan se listen over vores samarbejdspartnere CSR-profil ​her.

Legetøj uden kemi

Børn skal kunne lege uden sundhedsmæssige risici. Derfor ligger vi stor vægt på at vores produkter er økologiske, FSC-mærket, GOTS-certificerede, AZO-fri og uden nogen former for phlater og BPA. Det betyder, at vores produkter ikke indeholder Nogen former for sundhedsfarlig kemi.

Bæredygtig webshop og forsendelse

Vi ønsker at passe på miljøet, og derfor bruger vores webshop kun emballage med FSC-mærke, og pakkefyldet er lavet af majsgranulat, og kan derfor smides direkte på komposten. Derudover bruger vi genbrugs- papir og bånd til gaveindpakning, og vores plastposer er lavet af genbrugsplast.

Legetøjsbutik for de nysgerrige sjæle

Som barn var den lokale legetøjsbutik et fænomen i sig selv. Den samme nysgerrighed og unikke glæde ved at gå på opdagelse i en legetøjsbutik ønsker jeg alle børn skal kunne opleve. Derfor har Eventyrlig Leg også sin egen lille legetøjsbutik, hvor de nysgerrige kan gå på opdagelse.

Til trods for at butikken ikke er særlig stor, så garanterer vi en hyggelig og afslappet atmosfære i de traditionelle, gamle værkstedslokaler, som danner rammerne for Eventyrlig Legs fysiske legetøjsbutik. Vi har brugt de skønneste genbrugsmøbler og bedste loppefund til at skabe en lille legetøjsbutik, der tager dig tilbage til dengang, du selv var barn.

Bag om Eventyrlig Leg

Personen bag Eventyrlig Leg er iværksætter, Tina Dalgaard. Som mor til to små børn oplevede hun, at der manglende muligheder for kvalitetslegetøj, der var bæredygtige og økologiske. Derfor startede hun Eventyrlig Leg i håb om at bygge døren for børn og forældre til en legende verden, hvor der er fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed.