• Virksomheden er lukket •

Musikinstrumenter til børn

Musik er et vigtigt element i barnets udvikling og opvækst, hvor musik blandt andet styrker dit barns rytme og musikalitet. Med musikinstrumenter til børn indbydes der således til både udvikling og glæde i hverdagen, og derfor kan du her hos Eventyrlig leg gå på opdagelse i en masse forskellige musikinstrumenter til børn foruden byggespil, spil og puslespil til børn i alle aldre.

Langt de fleste børn elsker musik, og med vores store udvalg af børneinstrumenter er det muligt for dit barn at slippe kreativiteten løs og skabe sin helt egen musik, hvor musikinstrumenter til børn med garanti vil bidrage til mange timers underholdning. Så lad dit barn udfolde sin kreativitet ved at udforske musikken med et af vores mange musikinstrumenter til børn. Og hvis dit barn er mere til at fordybe sig med et puslespil eller spil, fører vi også et bredt sortiment af puslespil og brætspil til børn.

 

Stimuler barnets udvikling med musikinstrumenter til børn

De fleste børn har en medfødt glæde, når det kommer til musik, dans og rytme. Musikinstrumenter til børn har den fantastiske egenskab, at de har god indflydelse på barnets udvikling af både balance, hukommelse, koncentration, motorik og ikke mindst sprog. Det skyldes blandt andet, at det at bevæge sig til musikken, selv at skabe den og ikke mindst synge til den er meget stimulerende for barnets udvikling, hvorfor musikinstrumenter til børn er et fantastisk redskab til stimulering og udvikling.

Frem for alt stimulerer musikinstrumenter til børn både læring og hjerneudvikling, hvorfor børneinstrumenter spiller en stor rolle i udviklingen af barnets sensoriske og motoriske evner. Og så er musikinstrumenter til børn samtidig også rigtig god underholdning, hvor barnet får rig mulighed for at udleve rockstjernedrømmen, skabe sit eget band eller give sig i kast med sine egne musikalske kreationer. Derfor kan der også hurtigt gå mange timer med dyb koncentration og kreativ udfoldelse med musikinstrumenter til børn.

Idet børn er forskellige, fører vi hos Eventyrlig Leg naturligvis et bredt udvalg af musikinstrumenter til børn, så vi derved har noget for alle. Derfor kan du både gå på opdagelse i musikinstrumenter til børn såsom farverige klangtræer fra Magic Wood såvel som et væld af musikinstrumenter til børn fra Skovalfen og Goki såsom trommesæt, xylofoner og fløjter. Vi har helt sikkert også et musikinstrument til dit barn.