• Virksomheden er lukket •

Legetøjsmærker

Leder du efter bæredygtigt legetøj til dit barn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Eventyrlig Leg fører vi nemlig et bredt og spændende udvalg af økologisk legetøj fremstillet af gode og sunde materialer til gavn for både vores børn og vores miljø. Det betyder, at du trygt og med god samvittighed kan lade dit barn lege med legetøjet fra os, uden at du behøver at bekymre dig, hvis legetøjet puttes i munden.

Vores bæredygtige legetøj er fremstillet af anerkendte og kvalitetsbevidste legetøjsmærker. Legetøjsmærker, der har fokus på at tilbyde vores børn legetøj, der skaber de bedste betingelser for børnenes leg og ikke mindst bidrager til en sund og sjov leg.

 

Populære legetøjsmærker

Her på siden kan du blive meget klogere på de legetøjsmærker, vi fører i vores udvalg af legetøj. Vi tilbyder blandt andet legetøj fra Skovalfen, Plantoys, Haba, Fabelab, Steiff, Kallisto og Sydfyns Trælegetøj såvel som en lang række af Grimms’ legetøj. Vi har noget for enhver smag og til enhver type leg, så du kan være helt sikker på at finde det perfekte legetøj fra de bedste legetøjsmærker til dit barn her hos Eventyrlig Leg.

Af legetøjsmærker kan du blandt andet gå på opdagelse i Grimms legetøj, der byder på det skønneste trælegetøj til både baby og barn såsom fine bideringe, stabeltårn og biler. Et andet legetøjsmærke i vores sortiment er skandinaviske Fabelab, som står bag en lang række inspirerende legetøj såsom rangler og dukker, der indbyder til kreativ og legende leg for børn og voksne. Ligeledes finder du også legetøjsmærket Haba, der producerer lækkert tekstil- og trælegetøj i et charmerende design – herunder blandt andet legetøjsmad.

Dertil finder du også en lang række andre legetøjsmærker, hvor kvalitet og bæredygtighed er i højsædet. Blandt andet legetøjsmærker såsom Plantoys, der står bag en masse lækkert konstruktionslegetøj, og Steiff, der producerer de fineste bamser i de blødeste materialer. Ligesom du også kan gå på opdagelse i legetøjsmærker som Skovalfen, der producerer håndlavet trælegetøj såsom trækhunde, musikinstrumenter og syfigurer.

 

Bæredygtigt legetøj fra kvalitetsbevidste legetøjsmærker 

Hos Eventyrlig Leg kan du gå på opdagelse i en lang række legetøjsmærker, der alle sammen producerer miljøvenligt og bæredygtigt legetøj, hvor der tages højde for, at legetøjet samtidig skal inspirere og underholde barnet. For at kunne tilbyde vores kunder et alsidigt og interessant sortiment af legetøj fører vi derfor et stort udvalg af legetøjsmærker. På den måde kan du være sikker på at finde lige præcis det legetøj, du er på udkig efter, ligesom du også har rig mulighed for at lade dig inspirere af de forskellige legetøjsmærkers forskellige legetøj.

De legetøjsmærker, vi fører her hos Eventyrlig Leg, producerer sundt legetøj helt fri for sundhedsskadelige stoffer. I stedet er der tale om legetøjsmærker, der udelukkende anvender kemifrie materialer i produktionen af legetøj. Hos hvert enkelt legetøjsmærke gås der således hverken på kompromis med kvalitet eller materialevalget. Så tag et kig her på siden og se, om ikke vi har noget legetøj fra et af vores legetøjsmærker, der passer perfekt til dit barn. Vi står også klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige legetøj.