• Virksomheden er lukket •

Legekøkken

Rigtig mange børn elsker at lege med et legekøkken og kan nemt få mange timer til at gå med at lege kok. Rollespil er utrolig populært, og derfor er et legekøkken et sikkert hit blandt børn. Legen i legekøkkenet sætter gang i fantasien, mens de imiterer og efterligner mor og far i køkkenet. Hos Eventyrlig Leg finder du et stort udvalg af legemad, køkkenmaskiner og ikke mindst de skønne legekøkkener. Så hvad end du er på udkig efter et børnekøkken, legemad i træ eller en legetøjs kaffemaskine, så har vi helt sikkert det helt rette til dit barn. 

 

Lærerig leg med et legekøkken

Et legekøkken må siges at være en af de mest populære former for rolleleg, hvor barnet har mulighed for at lege sin yndlingsleg – nemlig det at efterligne mor og far. Børn elsker at efterligne det, de ser omkring sig i hverdagen, i deres leg, og det er også gennem en efterligning af noget velkendt, at de lærer. Med et legekøkken smelter fantasi, leg og læring sammen i et fantastisk sammensurium, hvor der hurtigt kan gå mange timer med at lege.

I et legekøkken gælder barnets regler, og der er således god mulighed for rigtig at slippe fantasien og kreativiteten løs. Samtidig er et legekøkken med til at stimulere barnets sanser og ikke mindst udvikle mange af barnets færdigheder. Der er således ikke kun tale om udvikling af barnets forestillingsevne og fantasi, men et legekøkken er ligeledes med til at udvikle barnets motorik og bevægelse foruden at styrke de kommunikative og sociale færdigheder.

Et børnekøkken giver på den måde rig mulighed for at stimulere, aktivere og udfordre barnet både mentalt og fysisk. Og med det store udvalg af legekøkkener og legemad kan barnet nemt stifte bekendtskab med en helt almindelig hverdagsting, som de kan få en masse sjov og magisk leg ud af. En leg, som både kan leges alene, med andre børn eller sammen med mor og far. Brug eksempelvis legekøkkenet til familiens hyggestunder, hvor barnet leger restaurant og skaber skønne retter, som mor og far skal smage på. Når det kommer til legekøkkenet, findes der et væld af muligheder for leg.

 

Find det rigtige legekøkken til dit barn

Idet et legekøkken er utrolig populært blandt mange børn, findes der i dag også mange forskellige legekøkkener og muligheder inden for legetøjskøkken og udstyr hertil. Et legekøkken fås i et væld af udgaver, farver og materialer, og det fantastiske ved et legekøkken er, at det hele tiden kan udvides med nyt legemad eller udstyr, så legen altid kan fornyes til stor glæde for barnet.

Hos Eventyrlig Leg fører vi et spændende og varierende udvalg af legetøjskøkkener, køkkengrej og ikke mindst legemad. Hos os finder du udelukkende bæredygtigt legetøj, og derfor er al vores legemad i træ til gavn for både vores børn og miljøet. Vores udvalg byder blandt andet på Haba legemad, ligesom du også finder legekøkkener fra eksempelvis Plantoys såvel som køkkenudstyr fra Glückskäfer. Vi har noget til enhver leg, så hvad end du søger Haba legemad, legemad i træ eller et legetøjskøkken, så finder du det her hos os.