• Virksomheden er lukket •

Kreativt legetøj

Kreativitet og leg hænger unægtelig sammen, og med kreativt legetøj er der rig mulighed for at styrke og udvikle barnets kreativitet. Særligt i barndommen er det vigtigt at stimulere kreativiteten, og dette kan gøres på et væld af måder, hvor barnets fantasi får fri leg. Når først kreativiteten og fantasien slippes løs, er der ingen grænser for legens magi.

Hos Eventyrlig Leg finder du en masse kreativt legetøj, som med garanti tænder gnisten i dit barns kreative evner. Herunder kan du derfor gå på opdagelse i kreativt legetøj såsom modellervoks, ansigtsmaling og fingermaling foruden fine snurretoppe i træ. Du vil uden tvivl kunne finde kreativt legetøj, som indbyder til sjov og kreativ leg for både børn og voksne.

 

Derfor er kreativt legetøj vigtigt

Uanset hvilken alder dit barn har, så kan fantasien i den grad sættes i gang med kreative ting til børn såsom kreativt legetøj, og det er særligt gennem stimulering af barnets kreativitet, at barnet bliver bedre til at udtrykke sig og udvikler sin forestillingsevne. Her er der god mulighed for at udleve sine følelser, skabe scenarier og lære af sine omgivelser. Den kreative leg med kreativt legetøj kan således være både givende for barnet alene eller sammen med mor og far såvel som i samspil med andre børn.

Hos Eventyrlig Leg tror vi på, at børn udvikler sig igennem leg, og det kræver naturligvis også det rette legetøj. Derfor fører vi et bredt udvalg af kreativt legetøj, som ikke kun indbyder til mange timers underholdning, men som også er med til at styrke og stimulere både kreativitet, fantasi og ikke mindst deres sociale evner.

Ligeledes er kreativt legetøj også rigtig godt til træning af barnets finmotorik. Helt små børn kan eksempelvis nyde godt af byggeklodser, mens større børn kan bruge fingermaling, tuscher og maling til børn til at lære at tegne inden for stregerne eller bruge en snurretop til styrke finmotorikken.

 

Kreativ leg med kreativt legetøj

Alle børn bør have mulighed for at udfolde sig kreativt, hvad end dette er igennem maling til børn, perler, modellervoks eller noget helt fjerde. Derfor finder du hos Eventyrlig Leg et stort udvalg af kreativt legetøj, som er med til at stimulere barnets kreativitet og ikke mindst fantasien, når der males med fingermaling, tegnes, bygges med modellervoks eller bare leges med kreativt legetøj, hvor kun fantasien sætter grænser. Det er i koblingen mellem kreativitet, fantasi og leg, at den helt særlige magi opstår, hvorfor det er vigtigt at lade børnene udforske den kreative leg med kreativt legetøj.

Vores udvalg af kreativt legetøj er nøje sammensat ud fra et ønske om at tilbyde bæredygtigt og økologisk legetøj, der bidrager til den sunde leg, men også ønsket om at give barnet en god start på livet med skønt legetøj, der er både sjovt, stimulerende og lærerigt. Derfor har vi et stort udvalg af kreativt legetøj, der danner det bedste grundlag for kreativ leg. Et udvalg, der byder på alt lige fra ansigtsmaling og fingermaling til snurretoppe og syfigurer. Så tag et kig her på siden og se, om ikke vi har kreativt legetøj til dit barns leg.