• Virksomheden er lukket •

Dyr og figurer

Er der noget, der virkelig fascinerer børn, så er det dyr. Det gælder, uanset om der er tale om bondegårdsdyr, husdyr, junglens farligste dyr eller dinosaurer. Derfor finder du her hos Eventyrlig Leg et stort og spændende udvalg af legetøjsdyr og -figurer, der tæller alt lige fra dinosaur legetøj såsom en dinosaur figur og legetøjsdyr såsom en giraf eller kænguru i træ til pirater og piratskib legetøj. Vi har legetøjsdyr til enhver type leg, så det er bare med at gå på opdagelse her på siden og finde de legetøjsdyr, der fuldender dit barns leg. 

 

Legetøjsdyr og figurer til børn i alle aldre

Legetøjsdyr er med til at skabe stor glæde hos både store og små børn foruden at bidrage til en sjov og lærerig leg, hvor barnet kan lære meget mere om de forskellige dyr. Lige fra de er helt små, elsker langt de fleste børn dyr. Her lærer de, hvad dyrene hedder, hvor de hører til, og hvilke lyde der kendetegner hvert enkelt dyr. Derfor er legetøjsdyr også utroligt lærerige for børnene, da de gennem leg med legetøjsdyr kan lære meget mere om de mange dyr.

Typisk udviser barnet en interesse for dyr, fra de er en 10-12 måneder gamle. Dyrene skal også gerne undersøges nærmere, og de er således ikke bange for blandt andet at røre ved de forskellige dyr. Børn i alle aldre kan få stor glæde af at lege med legetøjsdyr og figurer, da disse er med til at stimulere og udvikle barnets fantasi og ikke mindst de kreative evner. For legen med legetøjsdyr sætter i den grad gang i fantasien og sanserne.

Uanset hvilken type legetøjsdyr, dinosaur legetøj eller andre figurer barnet leger med, så finder du det her hos os. Vi har et bredt sortiment, så vi på den måde kan tilbyde noget for alle børn. Vores udvalg af legetøjsdyr består blandt andet også af de fine Papo figurer foruden en masse lækkert Ostheimer legetøj. Her finder du eksempelvis også vores flotte træfigurer inspireret af Noahs ark.

 

Legetøjsdyr og figurer fremstillet i sunde materialer

Hos Eventyrlig Leg finder du udelukkende bæredygtigt legetøj fra kvalitetsbevidste legetøjsmærker, og derfor kan du på siden blandt andet gå på opdagelse i Papo figurer og Ostheimer legetøj. Udvalget på siden dækker både over legetøjsdyr, dinosaur legetøj, piratskib legetøj og riddere med alt, hvad der hører til. Størstedelen af legetøjsdyrene og figurerne i denne kategori er fremstillet af bæredygtigt træ og andre gode materialer, der bidrager til en sund leg for både børn og voksne.

Vi ønsker vores børn de absolut bedste grundlag for den magiske leg, hvor barnet glemmer alt om tid og sted og i stedet forsvinder ind i deres helt egen eventyrlige verden. Derfor er det også vigtigt for os, at vores legetøj ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer og farlig kemi, så både du og dit barn kan være helt tryg ved at lege med vores legetøj. Så hvad end du er på udkig efter en dinosaur figur, en pirat eller et legetøjsdyr, kan du trygt tage et kig på denne side og finde det perfekte legetøj til dit barn.