Besøg den fysiske butik • Webshoppen er lukket • Vi ses på Jernbanegade 2 ~ Juelsminde

Baby legetøj

Barnets første mange år er fyldt med læring og en masse forskellige sanseindtryk, og her spiller baby legetøj en rigtig stor rolle, da dette er med til at stimulere og udvikle babyens færdigheder og sanser. Børn er født nysgerrige med en naturlig iver efter at lære nyt, og her bidrager baby legetøj til stimulering af babyens medfødte nysgerrighed.

Babylegetøj kan være en del af barnets læring, stimulering og ikke mindst leg, og her på siden kan du derfor gå på opdagelse i en masse bæredygtigt legetøj, der passer perfekt til både babyer og tumlinger. Hos Eventyrlig Leg ønsker vi det bedste til vores børn, hvorfor vi fører en lang række sansestimulerende og økologisk baby legetøj – blandt andet kan du gå på opdagelse i Grimms legetøj såvel som baby legetøj fra Pinolino.

 

Stimulerende og økologisk baby legetøj

De første år af barnets liv er der, hvor den største udvikling sker, hvorfor det er vigtigt at finde noget legetøj, der kan være med til at bidrage til denne udvikling. Dette er blandt andet gældende for baby legetøj, der er med til at øge barnets læring og ikke mindst stimulering. Vi tror på, at babylegetøj skal være stimulerende uden at være voldsomt larmende i forhold til både lyde og farver. Derfor er meget af vores baby legetøj også holdt i klare farver og motiver, så der ikke sker for mange sanseindtryk på én gang, men babyens sanser i stedet stimuleres på en rolig måde.

Hos Eventyrlig Leg finder du udelukkende økologisk og bæredygtigt legetøj til børn i alle aldre. Legetøj, der er helt fri for kemi, men i stedet produceret i sunde og gode materialer til gavn for både børn og miljø. Dette gælder naturligvis også vores store udvalg af baby legetøj, der tæller alt lige fra aktivitetslegetøj til baby og motorik legetøj til bamser, bideringe og rangler, der alt sammen bidrager til nysgerrig stimulering af sanserne. Vi sætter høje krav til det baby legetøj, som du finder her på siden – det er din garanti for bæredygtigt kvalitetslegetøj, som du trygt kan lade din baby udforske verden omkring sig igennem.

 

Alt i baby legetøj hos Eventyrlig Leg

Hos Eventyrlig Leg fører vi et stort og varieret udvalg af baby legetøj fra kendte brands, hvorfor du blandt andet kan gå på opdagelse i Grimms legetøj, der eksempelvis byder på stimulerende aktivitetslegetøj til baby, ligesom du også kan gå på opdagelse motorik legetøj i træ såsom de fine gåvogne fra Pinolino. Ligeledes finder du blandt andet også baby legetøj såsom bamser fremstillet af økologisk bomuld fra Kallisto og bideringe produceret i naturgummi eller naturtræ.

Uanset hvilken type baby legetøj du er på udkig efter, eller du mangler inspiration til en gave, så finder du helt sikkert det rette babylegetøj her hos Eventyrlig Leg. Og så gør du samtidig også noget godt for din baby og vores miljø ved at vælge bæredygtigt legetøj. Du kan være helt sikker på, at vores baby legetøj ikke indeholder nogen former for kemiske stoffer og andet skadeligt, så du kan være helt tryg ved, når baby bider i ranglen eller putter baby legetøjet i munden.